Azotla Gübrelemenin Kırmızı Biber Bitkisinin Tepe ve Kök Gelişimi İle Bazı Bitki Besin Maddesi İçerikleri Üzerine Etkisi
Kı rm ı z ı toz biberi üretiminde kullan ı lan Kahramanmaraş kı rm ı z ı biber çeşidi serada azotlu gübreleme ile denemeye al ı nm ışt ı r. Toprağa artan miktarlarda uygulanan azotlu gübre 25 ve 50 ppm N düzeylerinde bitkinin tepe ve kök ürün miktar ı n ı ve P, K, Ca, Mg, Fe, Cu, Zn ve Mn içerikleri...
Saved in:
Published in: | Journal of Agricultural Sciences (JAS) Vol. 2; no. 3; pp. 21 - 23 |
---|---|
Main Authors: | , , |
Format: | Journal Article |
Language: | English Turkish |
Published: |
Faculty of Agriculture, Ankara University
01-08-1996
|
Subjects: | |
Online Access: | Get full text |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Be the first to leave a comment!