Tarımsal-Endüstriyel Atıklardan Katma Değeri Yüksek Pigmentlerin Biyoüretimi

Tahıl-baklagil ile meyve-sebze atıkları, tarımsal uygulamalar ve endüstriyel işlemler sonucu ortaya çıkmaktadır. Dünya çapında biyokitlesi en çok olan atıklar sınıfında yer almakta ve zengin besinsel öğeler içermektedirler. Bu açıdan, söz konusu atıkların gıda maddeleri üretiminde doğal bir hammadde...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Akademik Gıda Vol. 16; no. 2; pp. 205 - 209
Main Authors: DURSUN, Derya, DALGIÇ, Ali Coşkun
Format: Journal Article
Language:English
Turkish
Published: Sidas Medya Ajans Tanıtım Danışmanlık Ltd. Şti 05-08-2018
Subjects:
Online Access:Get full text
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first