Search Results - "Yanardağ Karabulut,Şeyda"

  • Showing 1 - 2 results of 2
Refine Results
  1. 1

    GLUTENSİZ ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ VE TS11149 ŞALGAM SUYU STANDARDINA UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI by Yanardağ Karabulut, Şeyda, Bulut, Sami

    Published in Gıda (15-04-2024)
    “…Bu çalışmada geleneksel bir Türk içeceği olan şalgam suyunun üretiminde kullanılan bulgur unu yerine %60 mısır ve %40 pirinç unu karışımı kullanılarak…”
    Get full text
    Journal Article
  2. 2

    Gıda işletmelerinde kullanılan suların gıda güvenliği yönünden incelenmesi by Çetin,Bayram, Aloğlu,Hatice Şanlıdere, Uran,Harun, Yanardağ Karabulut,Şeyda

    Published in Akademik Gıda (01-04-2016)
    “…Hijyenik açıdan güvenilir gıda üretilebilmesi için gıda işletmelerinde hammadde, personel ve işletme hijyeni kadar su hijyeni de önemlidir. Günümüzde halen su…”
    Get full text
    Journal Article