Search Results - "KOYUNCU, Büşra"
-
1
FARKLI KURUTMA METOTLARI İLE ELDE EDİLEN HÜNNAP (ZIZYPHUS JUJUBA) MEYVE TOZLARININ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARI
Published in Gıda (05-08-2021)“…Bu çalışmada üç farklı metotla kurutulan (konveksiyonel, vakum, mikrodalga) hünnap meyvesi, formülasyonda farklı oranlarda (%0, 5, 10, 15 ve 20) bisküvilik una…”
Get full text
Journal Article -
2
Bisküvi Ve Kek Üretiminde Farklı Prosesler İle Kurutulmuş Hünnap Meyvelerinin Kullanımı
Published 01-01-2021“…Hünnap (Zizyphus jujuba Miller), lezzetli bir meyve olmasının yanı sıra zengin mineral ve vitamin değerleri, düşük yağ içeriği, yüksek fenolik ve antioksidan…”
Get full text
Dissertation -
3
Üsküdarlı Muhammed Nasûhî'De Seyr u Sülûk
Published 01-01-2019“…Çalışmamızda tasavvuf algısının izlerini sürdüğümüz Vâridât-ı Kudsiyye adlı eseri başta olmak üzere mevcut olan eserlerinden hareketle Nasûhî Efendi'nin…”
Get full text
Dissertation