Search Results - "KOYUNCU, Büşra"

  • Showing 1 - 3 results of 3
Refine Results
  1. 1

    FARKLI KURUTMA METOTLARI İLE ELDE EDİLEN HÜNNAP (ZIZYPHUS JUJUBA) MEYVE TOZLARININ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARI by KOYUNCU, Büşra, DEMİR, Mustafa Kürşat, OLCAY, Nezahat

    Published in Gıda (05-08-2021)
    “…Bu çalışmada üç farklı metotla kurutulan (konveksiyonel, vakum, mikrodalga) hünnap meyvesi, formülasyonda farklı oranlarda (%0, 5, 10, 15 ve 20) bisküvilik una…”
    Get full text
    Journal Article
  2. 2

    Bisküvi Ve Kek Üretiminde Farklı Prosesler İle Kurutulmuş Hünnap Meyvelerinin Kullanımı by Koyuncu, Büşra

    Published 01-01-2021
    “…Hünnap (Zizyphus jujuba Miller), lezzetli bir meyve olmasının yanı sıra zengin mineral ve vitamin değerleri, düşük yağ içeriği, yüksek fenolik ve antioksidan…”
    Get full text
    Dissertation
  3. 3

    Üsküdarlı Muhammed Nasûhî'De Seyr u Sülûk by Koyuncu, Büşra

    Published 01-01-2019
    “…Çalışmamızda tasavvuf algısının izlerini sürdüğümüz Vâridât-ı Kudsiyye adlı eseri başta olmak üzere mevcut olan eserlerinden hareketle Nasûhî Efendi'nin…”
    Get full text
    Dissertation