Search Results - "Işınay,Büşra"
-
1
Effect of sequential-combined solar energy assisted hot air and hot air assisted radio frequency drying on the physical and chemical properties of dried apricots
Published in Journal of food science and technology (01-07-2022)“…Quality characteristics of sulphured and non-sulphured apricots dried with a sequential combined pilot scale solar assisted hot air and hot air assisted radio…”
Get full text
Journal Article -
2
Sequential‐combined solar energy assisted hot air and hot air‐assisted radio frequency drying to produce high‐quality dried whole apricots: An optimization study for process parameters
Published in Journal of food processing and preservation (01-03-2022)“…A solar energy assisted hot air (SAAD) and its sequential combination with hot air‐assisted radio frequency drying (HARFD) system was used to dry whole…”
Get full text
Journal Article -
3
Kombine Kurutma Sistemiyle Kurutulan Kayısıların Renk Parametreleri Üzerine Depolamanın Etkisi
Published in Akademik Gıda (19-10-2021)“…Bu çalışmada kükürtlenmemiş, iki farklı konsantrasyonda kükürtlenmiş (1kg ton-1 ve 2kg ton-1 kükürt) ve fıstık kabuğu ekstraktı uygulanmış kayısılar, yenilikçi…”
Get full text
Journal Article -
4
Kombine güneş enerjisi destekli hava ve sıcak hava destekli radyo frekans kurutma sistemiyle kurutulan kayısıların nem içeriği, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine depolamanın etkisi
Published in Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi (01-01-2022)“…Amaç: Bu çalışmada; kombine güneş enerjisi destekli hava ve sıcak hava destekli radyo frekans kurutma sistemiyle kurutulan kayısıların nem içeriği, tekstürel…”
Get full text
Journal Article