Search Results - "HURMA, Harun"
-
1
Evaluation of Consumer Attitudes Regarding Local Brand Milk and Dairy Products: Case of Süleymanpaşa Districts of Tekirdağ-Türkiye
Published in Turkish journal of agriculture : food science and technology (29-04-2024)“…Since the concept of brand has a wide and diverse range, it is divided into different groups from different perspectives. Local brands are products that are…”
Get full text
Journal Article -
2
Tüketicilerin sosyo-ekonomik nitelikleri ile çevre bilinci düzeyleri arasındaki ilişki ve çevre dostu gıda ürünlerini satın almalarında etkili olan faktörler
Published in Turkish journal of agriculture : food science and technology (01-08-2021)“…Bu çalışmada tüketicilerin gıda ürünleri satın alınırken sahip oldukları sosyo-ekonomik ve demografik nitelikler ile çevre farkındalığı ve bilinç düzeyi…”
Get full text
Journal Article -
3
Determination of Consumer Perceptions of Eco-Friendly Food Products Using Unsupervised Machine Learning
Published in Tekirdağ Ziraat Fakültesi dergisi (27-05-2024)“…This study aims to comparatively determine the consumer perception of food products marketed under ecologically friendly concepts (organic food, good…”
Get full text
Journal Article -
4
Comparative Energy Use Efficiency and Economic Analysis of Apple Production in Turkey: Case of Thrace Region
Published in Erwerbsobstbau (07-03-2019)“…This study includes the agricultural enterprises producing apple which applied and did not apply good agricultural practices in Thrace Region of Turkey, during…”
Get full text
Journal Article -
5
Kırklareli ve Edirne illerinde üreticilerin ürün sigortası uygulamalarına yaklaşımı
Published in Derim (15-12-2016)Get full text
Journal Article -
6
Farmer approach to agricultural insurance applications in Kırklareli and Edirne provinces
Published in Derim (01-12-2016)“…This study was carried out in the enterprises that apply and do not apply agricultural insurance in Kırklareli and Edirne provinces. It was aimed to obtain…”
Get full text
Journal Article -
7
Armut Üretiminde Karşılaştırmalı Enerji Kullanım Etkinliği ve Ekonomik Analiz: Trakya Bölgesi Örneği
Published in Turkish journal of agriculture : food science and technology (12-09-2017)“…Bu çalışma, Trakya Bölgesinde iyi tarım uygulaması yapan ve yapmayan armut üreten tarım işletmelerini kapsamaktadır. Çalışmanın temel amacı, iyi tarım…”
Get full text
Journal Article -
8
Tüketicilerin Sosyo-ekonomik Nitelikleri ile Çevre Bilinci Düzeyleri Arasındaki İlişki ve Çevre Dostu Gıda Ürünlerini Satın Almalarında etkili olan Faktörler
Published in Turkish journal of agriculture : food science and technology (09-08-2021)“…This study examined whether there is a relationship between the socio-economic and demographic characteristics of consumers while purchasing food products and…”
Get full text
Journal Article