Search Results - "Giray, Handan"

  • Showing 1 - 14 results of 14
Refine Results
  1. 1

    Does Consumers' Cultural Background Affect How They Perceive and Engage in Food Sustainability? A Cross-Cultural Study by Lizcano-Prada, Julieth, Maestre-Matos, Marcela, Mesias, Francisco J, Lami, Olda, Giray, Handan, Özçiçek Dölekoğlu, Celile, Abdoulaye Bamoi, Abdou Gafarou, Martínez-Carrasco, Federico

    Published in Foods (01-01-2024)
    “…Motivated by the evolving global food landscape and its detrimental impacts on society, the environment, and health, this research aims to understand consumer…”
    Get full text
    Journal Article
  2. 2

    Dimensions of Household Food Waste in Turkey by DÖLEKOĞLU, CELİLE Özçiçek, Gün, Sema, şengül, Seda, Giray, Handan, Var, Isıl

    Published in New Medit (01-12-2021)
    “…Food waste creates an increasing concern at the global level and searching methods how to solve food waste is also a significantly increasing. Finding adequate…”
    Get full text
    Journal Article
  3. 3

    Rural tourism marketing: Lavender tourism in Turkey by Giray, Fatma Handan, Kadakoğlu, Bektaş, Çetin, Fatmagül, Bamoi, Abdou Gafarou Abdoulaye

    Published in Ciência rural (01-01-2019)
    “…This study aimed to comprehend rural tourism marketing through the visitors’ eyes and discuss its sustainability. What makes rural tourism marketing more…”
    Get full text
    Journal Article
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Kadınlarda Fonksiyonel Gıda Tüketimini Etkileyen Faktörler: Akdeniz İlleri Örneği by DÖLEKOĞLU,Celile Özçiçek, GİRAY,Fatma Handan, Şahin,Ayşe

    “…Artan sağlıklı yaşam eğilimi ve bunun için doğal gıda kaynaklarına yönelme her geçen gün gıda sanayinde yeni ürünlerin pazara sunulmasını sağlamaktadır…”
    Get full text
    Journal Article
  7. 7

    Food quality and safety situation in Turkey: Governance and barriers to success by Koç, A. Ali, Asci, Serhat, Alpas, Hami, Giray, F. Handan, Gay, S. Hubertus

    “…The institutional environment for food quality and safety in Turkey has been rapidly changing since the mid-1990s but there are still some inconsistencies…”
    Get full text
    Journal Article
  8. 8

    Competitive Analysis of Isparta Fruit Sector through Diamond Model by Derya Balcı, Fatma Handan Giray

    “…In order to gain competitive advantage in national and international markets through globalization, make the competition sustainable, produce products with…”
    Get full text
    Journal Article
  9. 9

    Kırsal turizmde girişimcilik: Isparta ili örneği: Entrepreneurship in rural tourism: Case of Isparta province / Gamze Aslan ; tez danışmanı, Doç.Dr. Fatma Handan Giray by Aslan, Gamze, Giray, Fatma Handan

    Published 2018
    “…Değişen yaşam koşullarının ortaya çıkardığı gelişmeler, tarımın ekonomik özelliğinin yanında sosyal ve kültürel özelliklerinin de olması ile birleşince yeni…”
    Get more information
    Dissertation
  10. 10

    Rural tourism marketing: Lavender tourism in Turkey/ Marketing do turismo rural: Turismo lavanda na Turquia by Giray, Fatma Handan, Kadakoglu, Bektas, Cetin, Fatmagul, Bamoi, Abdou Gafarou Abdoulaye

    Published in Ciência rural (01-02-2019)
    “…This study aimed to comprehend rural tourism marketing through the visitors' eyes and discuss its sustainability. What makes rural tourism marketing more…”
    Get full text
    Journal Article
  11. 11

    Avrupa Birliği'ne uyum sürecinde Türkiye'de kırsal kalkınmanın finansmanı kapsamında IPARD: IPARD in funding rural development in Turkey on the path towards the EU / Ayhan Koç ; tez danışmanı, Doç.Dr. F. Handan Giray by Koç, Ayhan, Giray, Fatma Handan

    Published 2016
    “…Avrupa Birliği (AB), adaylık statüsü tanıdığı ülkelere AB müktesebatının benimsenmesi ve politikaların uyumlaştırılmasını kolaylaştırmak amacıyla mali…”
    Get more information
    Dissertation
  12. 12

    Tıbbi ve aromatik bitkiler pazarlaması: Lavanta örneği-Isparta: Medicinal and aromatic plants marketing: Lavender case study in Isparta / Sıdıka Bozkıran ; tez danışmanı, Doç.Dr. Handan Giray by Bozkıran, Sıdıka, Giray, Fatma Handan

    Published 2015
    “…Bu çalışmanın amacı, Isparta'da lavanta pazarlama yapısını ortaya koymaktır. Araştırmada kullanılan birincil veriler, Isparta'da lavanta üretimi yapılan…”
    Get more information
    Dissertation
  13. 13

    Isparta Meyvecilik Sektörünün Karo Modeli ile Rekabet Analizi by Balcı, Derya, Giray, Fatma Handan

    “…Küreselleşmeyle birlikte ulusal ve uluslararası pazarlarda rekabet avantajı elde edebilmek ve rekabeti sürdürülebilir hale getirmek için gelişmiş…”
    Get full text
    Journal Article
  14. 14

    Mutfaktan Çöpe Ekmek: Tüketim Ve Değerlendirme by DÖLEKOĞLU,Celile Özçiçek, GİRAY,Fatma Handan, Şahin,Ayşe

    Published in Akademik Bakış (2014)
    “…Tüm toplumlarda temel besin kaynaklarının başında tahıl ve tahıl ürünleri yer almaktadır. Ekmek de en önemli tahıl ürünü olarak toplam gıda tüketimindeki payı…”
    Get full text
    Journal Article