Search Results - "DAĞISTAN, Erdal"

  • Showing 1 - 20 results of 20
Refine Results
  1. 1
  2. 2

    Consumers‘ Subjective and Objective Knowledge Levels About Genetically Modified Foods: Case Study of Hatay City by Çelik, Ahmet Duran, Dağıstan, Erdal

    “…The relationship between an individual‘s actual knowledge and their self assessed knowledge about an issue is an important factor on consumer‘s behaviour. The…”
    Get full text
    Journal Article
  3. 3

    Consumers‘ Bread Consumption Habits and Waste Status: Hatay/Turkey Example by Demirtaş, Bekir, Kaya, Aybüke, Dağıstan, Erdal

    “…In this study, it was aimed to determine the reasons for the waste of bread among consumers in Hatay province and what should be taken for the elimination of…”
    Get full text
    Journal Article
  4. 4

    Consumers’ Perception About Genetically Modified Foods and Their Purchase Intention in the City Center of Hatay, Turkey by Çelik, Ahmet Duran, Dağıstan, Erdal

    “…In this study consumers’ perception of, and purchase intention for genetically modified foods were examined in the city center of Hatay. The data of the 343…”
    Get full text
    Journal Article
  5. 5

    Türkiye'de Tarım Sektöründeki Küçük Aile İşletmelerinin Pazarlama Desteklemeleri Üzerine Bir Güven Oyunu by Kızıltuğ, Tuğçe, Dağıstan, Erdal

    “…Teknolojinin gelişmesine ayak uyduramayan küçük aile işletmelerinin, rekabet piyasasındaki mevcut konumlarını korumak ve etkinlik paylarını artırmak önemli bir…”
    Get full text
    Journal Article
  6. 6

    Agricultural Water Management Problems in Hatay (Turkey) by Demirtaş, Bekir, Dağıstan, Erdal, Yılmaz, Yalçın, Tapkı, Nuran

    “…This research was completed in 2014, in an attempt to determine the problems and solutions of the irrigation unions and their members who operate in the city…”
    Get full text
    Journal Article
  7. 7

    Hatay İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Üyesi İşletmelerin Sosyo- Ekonomik Özellikleri by TAPKI, Nuran, TAPKI, İbrahim, DAĞISTAN, Erdal, SELVİ, Muhammet Hanifi, KAYA, Aybüke, GÜZEY, Yusuf Ziya, DEMİRTAŞ, Bekir, ÇELİK, Ahmet Duran

    Published in Hayvansal Üretim (31-07-2018)
    “…Amaç: Bu çalışmada, Hatay İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (HDSYB)’ne üye olan işletmelerin   sosyo-ekonomik yapılarının incelenmesi amaçlanmıştır…”
    Get full text
    Journal Article
  8. 8
  9. 9

    Hatay İli Meyve Fidanı Üreticisi İşletmelerin GZFT Analizi ile Değerlendirilmesi by Tapkı, Nuran, Emeksiz, Faruk, Dağıstan, Erdal

    “…In this study, SWOT (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats) analyses is done in order to reveal current status of fruit sapling suppliers in Hatay…”
    Get full text
    Journal Article
  10. 10

    The Evaluation of Fruit Sapling Producing Enterprises by the SWOT Analysis in Hatay Province by Nuran Tapkı, Faruk Emeksiz, Erdal Dağıstan

    “…In this study, SWOT (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats) analyses is done in order to reveal current status of fruit sapling suppliers in Hatay…”
    Get full text
    Journal Article
  11. 11

    Hatay İlinde Meyve Fidanı Üreten İşletmelerin Ekonomik Analizi by Tapkı, Nuran, Emeksiz, Faruk, Dağıstan, Erdal

    “…In this study, examined the economic analysis of fruit sapling producing enterprises in Hatay Province. The data were obtained from 92 enterprises by the…”
    Get full text
    Journal Article
  12. 12

    Economic Analysis of Fruit Sapling Producing Enterprises in Hatay Province by Nuran Tapkı, Faruk Emeksiz, Erdal Dağıstan

    “…In this study, examined the economic analysis of fruit sapling producing enterprises in Hatay Province. The data were obtained from 92 enterprises by the…”
    Get full text
    Journal Article
  13. 13

    Hatay İlinde Meyve Fidanı Üreten İşletmelerin Yapısı, Sorunları ve Çözüm Önerileri by Tapkı, Nuran, Emeksiz, Faruk, Dağıstan, Erdal

    “…In this study, examined the structure and problems of fruit sapling producing enterprises and offers solutions in The Hatay Province. The data were obtained…”
    Get full text
    Journal Article
  14. 14

    The Structure, Problems and Solutions of Fruit Sapling Producing Enterprises in Hatay Province by Nuran Tapkı, Faruk Emeksiz, Erdal Dağıstan

    “…In this study, examined the structure and problems of fruit sapling producing enterprises and offers solutions in The Hatay Province. The data were obtained…”
    Get full text
    Journal Article
  15. 15

    Akdeniz Bölgesindeki devekuşu işletmelerinin mevcut durumu, ekonomik analizi ve işletmecilik sorunları by DAĞISTAN, Erdal, ÇOPUR, Gülşen, PARLAKAY, Oğuz

    Published in Hayvansal Üretim (2006)
    “…Bu çalışmada; Türkiye'de yaklaşık on yıllık bir geçmişe sahip olan devekuşu yetiştiriciliğinin Akdeniz bölgesindeki mevcut durumu ile ilgili yetiştiricilik…”
    Get full text
    Journal Article
  16. 16

    Koyunculuk üretim faaliyetinin faktör analizi: Orta-Güney Anadolu örneği by KOÇ, Beşir, DAĞISTAN, Erdal, GÜL, Mevlüt, GÜL, Aykut

    “…Türkiye koyun varlığı bakımından zengin ancak verimsiz bir popülâsyona sahiptir. 2005 yılı itibariyle 25,3 milyon adet baş koyuna sahip olan Türkiye'nin koyun…”
    Get full text
    Journal Article
  17. 17

    Gıda Güvenliği Hakkında Tüketici Bilgi, Tutum ve Davranışlarının Değerlendirilmesi: Türkiye Hatay İli Örneği by Yılmaz, Yalçın, Semerci, Arif, Tapkı, Nuran, Dağıstan, Erdal, Konuşkan, Dilşat Bozdoğan

    “…The development of food sensitivities began to increase along with societal growth. Consumer awareness is gradually increasing with the expansion of accurate…”
    Get full text
    Journal Article
  18. 18

    Consumers’ Knowledge, Attitudes and Behavior Assessment About Food Safety: The Case Study of Hatay Province of Turkey by Yalçın Yılmaz, Arif Semerci, Nuran Tapkı, Erdal Dağıstan, Dilşat Bozdoğan Konuşkan

    “…The development of food sensitivities began to increase along with societal growth. Consumer awareness is gradually increasing with the expansion of accurate…”
    Get full text
    Journal Article
  19. 19

    Hatay ilinde projeli ve projesiz süt sığırcılığı yapan işletmelerin süt sığırcılığı üretim faaliyetlerinin ve faktör verimliliklerinin analizi by KOÇ, Beşir, ÖZEL, Remziye, DAĞISTAN, Erdal, YILMAZ, İbrahim

    “…Bu araştırmada, Hatay ilinde projeli olarak ve ithal kültür ırkı damızlık materyal kullanarak faaliyet gösteren işletmeler ile bunun dışındaki işletmelerin süt…”
    Get full text
    Journal Article
  20. 20

    Adana ilinde entansif süt sığırcılığı üretim ekonomisi by ŞAHİN, Kasım, KOÇ, Beşir, DAĞISTAN, Erdal, GÜL, Aykut

    “…Bu araştırma, Adana ili Seyhan ve Yüreğir merkez ilçelerinde yapılmıştır. Çalışmada 66 işletmeden anket yolu ile 1998 yılına ait sosyo-ekonomik veriler…”
    Get full text
    Journal Article