Search Results - "Beyaz, Devrim"

  • Showing 1 - 9 results of 9
Refine Results
  1. 1

    Effect of dietary probiotic and high stocking density on the performance, carcass yield, gut microflora, and stress indicators of broilers by Cengiz, Özcan, Köksal, Bekir H., Tatlı, Onur, Sevim, Ömer, Ahsan, Umair, Üner, Aykut G., Ulutaş, Pınar A., Beyaz, Devrim, Büyükyörük, Sadık, Yakan, Akın, Önol, Ahmet G.

    Published in Poultry science (01-10-2015)
    “…A study was carried out to evaluate the effect of dietary probiotic supplementation and stocking density on the performance, relative carcass yield, gut…”
    Get full text
    Journal Article
  2. 2

    Occurrence of Aflatoxin M1 in flavored UHT Milk by Koçak,Pelin, Göksoy,Ergun Ömer, Kök,Filiz, Beyaz,Devrim, Büyükyörük,Sadık

    Published in Veteriner Fakültesi dergisi (01-03-2015)
    “…In this study a total of 90 flavored Ultra High Temperature (UHT) milk samples (cacao, strawberry and banana flavors, 30 samples for each) were analyzed in…”
    Get full text
    Journal Article
  3. 3

    Microbiological Evaluation Of Ready-To-Eat Sandwiches Served Near Hospitals And Schools by Koçak,Pelin, Göksoy,Ergun Ömer, Kök,Filiz, Beyaz,Devrim, Büyükyörük,Sadık

    Published in Veteriner Fakültesi dergisi (01-03-2014)
    “…The aim of this work was to evaluate the microbiological quality of ready-to-eat sandwiches made with cheese (CS, n=80), with fermented Turkish sausage…”
    Get full text
    Journal Article
  4. 4

    Erken Olgunlaşma Dönemindeki Geleneksel Peynir Mikrobiyomunun Metagenomik Analizi by SAVAŞAN, Sadık, BEYAZ, Devrim

    Published in Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi (30-06-2019)
    “…Bu araştırmada, dağ köylerinde çiğ koyun sütünden üretilen geleneksel peynirlerin erken olgunlaşma döneminde alınan örneklerinin yeni nesil sekanslama ve…”
    Get full text
    Journal Article
  5. 5
  6. 6

    Aydın İlinde Tüketime Sunulan Çöp Şişlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi by DEMİRPENÇE, Hilal, BEYAZ, Devrim, SAVAŞAN, Sadık

    Published in Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi (30-06-2019)
    “…Bu çalışmada, yaz ve kış dönemlerinde Aydın ilinde çeşitli restoranlardan toplanan 100 adet çöp şiş örneği mik-robiyolojik özellikleri bakımından…”
    Get full text
    Journal Article
  7. 7

    Species distribution, molecular characteristics and vancomycin resistance gene profiles of Enterococcus sp. isolates from farmhouse cheeses in western Turkey by Buyukyoruk, Sadik, Ayaz, Naim D, Gencay, Yilmaz E, Beyaz, Devrim, Kocak, Pelin

    Published in International journal of dairy technology (01-02-2014)
    “…Species distribution, virulence traits and vancomycin resistance gene profiles of Enterococcus isolated from 43 home‐made artisan cheese samples collected from…”
    Get full text
    Journal Article
  8. 8

    Koyun Karkaslarının Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Laktik Asit Sprey Uygulamasının Etkisi by Beyaz, Devrim

    Published 01-01-2007
    “…Bu çalışma, koyun karkaslarının dekontaminasyonu amacı ile iki farklı yoğunlukta hazırlanan laktik asit solüsyonunun sprey şeklinde uygulanmasının karkasların…”
    Get full text
    Dissertation
  9. 9

    Heat treated Turkish style sucuk: evaluation of microbial contaminations in processing steps by TEMELLİ, Seran, ANAR, Şahsene, ŞEN, M. K. Cem, BEYAZ, Devrim

    “…Bu çalışmada, ısıl işlem uygulanmış Türk tipi sucuk üretiminde önemli mikrobiyal grupların kontaminasyon durumları ve oranları belirlendi. Kemiksiz et, kuşbaşı…”
    Get full text
    Journal Article