Search Results - "Aslan,Hayati"

  • Showing 1 - 5 results of 5
Refine Results
  1. 1

    Ekmeklik Buğday ve Mısırda Üst Gübre Olarak Azot Stabilizatörlü Üre Kullanımının Bazı Verim ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi by Barut, Hatun, Aykanat, Sait, Aslan, Hayati

    “…In this study; The effects of using urea as top fertilizer and "Nutrisphere-N-Urea" fertilizer, which is a nitrogen stabilizer, on some yield and quality…”
    Get full text
    Journal Article
  2. 2

    The Effects of Using Urea with Nitrogen Stabilizer as Top Fertilizer on Some Yield and Quality Criteria in Bread Wheat and Corn by Hatun Barut, Sait Aykanat, Hayati Aslan

    “…In this study; The effects of using urea as top fertilizer and "Nutrisphere-N-Urea" fertilizer, which is a nitrogen stabilizer, on some yield and quality…”
    Get full text
    Journal Article
  3. 3

    The Effect of Leaf Applications “Bio-fertilizers” on Yield and Some Yield Components of Wheat at Different Development Periods by Hayati Aslan, Hatun Barut, Sait Aykanat, Enis G Hekimoğlu

    “…This study was conducted to determine the effects of “biofertilizers” (N 8%, P2O5 1%, 9% K2O, 3% Iron, 0.06% Zinc, Bacillus subtilis (GBO3), Bacillus subtilis,…”
    Get full text
    Journal Article
  4. 4

    Ekmeklik buğday ve mısırda üst gübre olarak azot stabilizatörlü üre kullanımının bazı verim ve kalite kriterleri üzerine etkilerinin değerlendirilmesi by Barut,Hatun, Aykanat,SAit, Aslan,Hayati

    “…Bu araştırmada; üst gübre olarak Üre ve azot stabilizatörü olan “Nutrisphere-N’li Üre” gübresi kullanımının ekmeklik buğdayın ve mısırın bazı verim ve kalite…”
    Get full text
    Journal Article
  5. 5

    Buğdayın Farklı Gelişme Dönemlerinde Yapraktan “Biyolojik Gübre” Uygulamalarının Verim ve Bazı Verim Öğeleri Üzerine Etkisi by Aslan, Hayati, Barut, Hatun, Aykanat, Sait, Hekimoğlu, Enis G

    “…Bu araştırma, ekmeklik buğdayın farklı gelişim dönemlerinde yapraktan “biyolojik gübre” (BG) (%8 N, %1 P2O5, %9 K2O, %3 Fe, %0,06 Zn, Bacillus subtilis (GBO3),…”
    Get full text
    Journal Article