Search Results - "Aslan, Hayati"
-
1
Ekmeklik Buğday ve Mısırda Üst Gübre Olarak Azot Stabilizatörlü Üre Kullanımının Bazı Verim ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi
Published in Turkish journal of agriculture : food science and technology (03-02-2022)“…In this study; The effects of using urea as top fertilizer and "Nutrisphere-N-Urea" fertilizer, which is a nitrogen stabilizer, on some yield and quality…”
Get full text
Journal Article -
2
The Effects of Using Urea with Nitrogen Stabilizer as Top Fertilizer on Some Yield and Quality Criteria in Bread Wheat and Corn
Published in Turkish journal of agriculture : food science and technology (01-01-2022)“…In this study; The effects of using urea as top fertilizer and "Nutrisphere-N-Urea" fertilizer, which is a nitrogen stabilizer, on some yield and quality…”
Get full text
Journal Article -
3
The Effect of Leaf Applications “Bio-fertilizers” on Yield and Some Yield Components of Wheat at Different Development Periods
Published in Turkish journal of agriculture : food science and technology (01-12-2020)“…This study was conducted to determine the effects of “biofertilizers” (N 8%, P2O5 1%, 9% K2O, 3% Iron, 0.06% Zinc, Bacillus subtilis (GBO3), Bacillus subtilis,…”
Get full text
Journal Article -
4
Ekmeklik buğday ve mısırda üst gübre olarak azot stabilizatörlü üre kullanımının bazı verim ve kalite kriterleri üzerine etkilerinin değerlendirilmesi
Published in Turkish journal of agriculture : food science and technology (01-01-2022)“…Bu araştırmada; üst gübre olarak Üre ve azot stabilizatörü olan “Nutrisphere-N’li Üre” gübresi kullanımının ekmeklik buğdayın ve mısırın bazı verim ve kalite…”
Get full text
Journal Article -
5
Buğdayın Farklı Gelişme Dönemlerinde Yapraktan “Biyolojik Gübre” Uygulamalarının Verim ve Bazı Verim Öğeleri Üzerine Etkisi
Published in Turkish journal of agriculture : food science and technology (27-12-2020)“…Bu araştırma, ekmeklik buğdayın farklı gelişim dönemlerinde yapraktan “biyolojik gübre” (BG) (%8 N, %1 P2O5, %9 K2O, %3 Fe, %0,06 Zn, Bacillus subtilis (GBO3),…”
Get full text
Journal Article