Search Results - "., Ismail Abas"

  • Showing 1 - 9 results of 9
Refine Results
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Determination of the metabolizable energy (ME) and net energy lactation (NEL) contents of some feeds in the Marmara Region by in vitro gas technique by ÖZPINAR, Haydar, ESECELİ, Hüseyin, KUTAY, H. Can, ABAŞ, İsmail, KAHRAMAN, Recep

    “…Bu çalışmada, Marmara Bölgesinde ruminant beslenmesinde yoğun olarak kullanılan bazı kaba yemler, yem hammaddeleri ve karma yemlerin kimyasal kompozisyonları…”
    Get full text
    Journal Article
  5. 5

    The effects of supplemental anionic salts and probiotic in prepartum diets on milk production and quality and incidence of milk fever in dairy cows by ESECELİ, Hüseyin, KOCABAĞLI, Neşe, ABAŞ, İsmail, KAHRAMAN, Recep, ALP, Müjdat

    “…The nutritional effects of supplementing the diets of dairy cows during the dry period with anionic salts and probiotic, on some blood parameters, milk…”
    Get full text
    Journal Article
  6. 6

    Sığır somatotropin hormonunun (rbST) ineklerde süt verimi ve kompozisyonu ile hayvan sağlığı üzerine etkisinin incelenmesi by ÖZPINAR, Haydar, ABAŞ, İsmail

    “…The aim of this study was to investigate the influence of growth hormone (rbST)on milk yield, milk composition, animal health and sera concentration of…”
    Get full text
    Journal Article
  7. 7

    Esans yağların hayvan beslemede kullanılması by ABAŞ, İsmail, BİLAL, Tanay, KESER, Onur

    “…Günümüzde hayvanların beslenmesinde farklı amaçlarla birçok yem katkı maddesi kullanılmaktadır. Yemlerin korunması ve besleme sonucu elde edilen ürünlerin raf…”
    Get full text
    Journal Article
  8. 8

    Kıvırcık kuzu rasyonlarına katılan zinc bacitracinin bazı kan ve doku parametrelerine etkisi by ÖZÇELİK, Derviş, ABAŞ, İsmail, DURSUN, Şefik, KAHRAMAN, Recep

    “…Bu araştırma, sütten yeni kesilmiş ikiz erkek Kıvırcık kuzularının konsantre yemine katkı maddesi olarak O, 30 ve 60 ppm düzeylerinde zinc bacitracin (ALBAC®,…”
    Get full text
    Journal Article
  9. 9

    Farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta sarısı yağ asiti kompozisyonu ve malondialdehit düzeyine etkisi by ÖZPINAR, Haydar, KUTAY, Halil Can, ABAŞ, İsmail, PEKEL, Ahmet Yavuz, KESER, Onur, KAHRAMAN, Recep

    “…Bu çalışmada, yumurta tavuğu yemlerinde %2 ve 4 düzeydeki 3 farklı yağ kaynağının (balık, keten ve ayçiçek yağlan) yumurta sarısı yağ asitleri kompozisyonuna…”
    Get full text
    Journal Article